Partners erbjuder hemlarm och inbrottslarm

Hemlarm och Inbrottslarm

Deced Fastigheter samarbetar med underhåll och servicepartners. Vi tillhandahåller med den skyddsutrustning som lagen kräver men rekommenderar att du själv gärna kompletterar med ytterligare åtgärder.

 

Inbrottslarm som skyddar och förebygger

Förebygg och skydda dig själv, din familj och din lägenhet. Ett smart inbrottslarm skyddar mot brand, inbrott och vattenskador. Det gäller att så snabbt som möjligt få information vid en akut händelse. Rädda, varna, larma och släck. Det är viktigt att alltid börja med att rädda personer som är i direkt fara. Sedan att du varnar personer som är i fara. Det tredje steget är att larma brandkår vid händelse av en brand. Fjärde steget blir att släcka branden. En 6kg pulversläckare är en bra hjälp.

 

Välj ett certifierat larmbolag som erbjuder godkända inbrottslarm. Då gör du ett klokt val och får ett optimalt skydd mot inbrott. Ett modernt hemlarm och både kamera och rökdetektor som standard. Är du osäker på vad du ska välja? Titta efter ett inbrottslarm som rekommenderas av SSF Stöldskyddsföreningen.

 

Ett inbrottslarm är till för att förebygga och skydda. Vid händelse av ett inbrott skickar ett modernt larmsystem bilderna direkt till din telefon. Det viktiga är att varken du eller dina barn möter förövaren i dörren. Bättre är att en professionell åtgärd som väktare och polis tillkallas. Vi rekommenderar att du väljer en larminstallatör som är godkänd av polisen och som arbetar med larmutrustning rekommenderad av SSF -Svenska Stöldskyddsföreningen. Som hyresgäst har du förmånliga rabatter hos Svenska Alarm som erbjuder smarta inbrottslarm till privatpersoner och mindre företag. Vid en installation av hemlarm från Svenska Alarm bjuder vi som hyresvärd på kostnaden för de smarta brandvarnarna.

 

inbrottslarm hemlarm vilalarm

 

Klicka här och läs mer om hemlarm och inbrottslarm!